Accu Vervangen

4

Heeft u problemen met uw accu? Laadt deze niet meer bij of loopt uw accu van uw toestel juist te snel leeg en valt deze regelmatig uit? Dan is het slijtage niveau van uw accu wellicht te hoog en is deze aan vervanging toe. Onze accu’s zijn van zeer hoge kwaliteit en zorgen ervoor dat uw toestel weer de hele dag probleemloos aan kan staan. Deze accu’s zijn van het originele Li-ion die ervoor kunnen zorgen dat uw toestel weer even lang mee kan gaan als toen u deze voor het eerst had aangeschaft!

Na het e.e.a. te hebben gecontroleerd, kunnen wij direct uw accu vervangen en neemt het gehele proces ongeveer 15 minuten in beslag. Zoals bij al onze reparaties, heeft u ook bij het vervangen van uw accu 6 maanden garantie!

Heeft u vragen over installatie of het repareren van uw toestel, of heeft u nog andere problemen die u graag opgelost wilt hebben, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Onze specialisten zijn elke dag bereikbaar tussen 09:30 uur en 17.30 uur. Je kan telefonisch contact opnemen op (076) 204 3019 of stuur ons een bericht via Facebook, de live-chat of [email protected]. Wij staan voor u klaar!