Camera Problemen

1

Loopt uw camera vast bij het maken bij foto’s of nog erger blijft het beeld zwart en is het niet mogelijk om foto’s en video’s te maken

Het kan voorkomen dat het komt door software problemen.Hierbij kan je proberen om alle applicaties te sluiten en vervolgens opnieuw de camera op te starten. Lukt dit niet dan kan het liggen aan de camera zelf. Dit kunnen wij voor u ter plekke controleren en vervangen als dat nodig is. Onze camera’s zijn van zeer hoge kwaliteit waardoor u in notime weer mooie foto’s en video’s kunt maken.

Na het e.e.a te hebben gecontroleerd kunnen wij uw camera direct vervangen en het gehele proces neemt 15 minuten in beslag. Zoals bij al onze reparaties, heeft u ook bij het vervangen van uw voor-camera en achter-camera  6 maanden garantie!

Heeft u vragen over installatie of het repareren van uw toestel, of heeft u nog andere problemen die u graag opgelost wilt hebben, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Onze specialisten zijn elke dag bereikbaar tussen 09:30 uur en 17.30 uur. Je kan telefonisch contact opnemen op (076) 204 3019 of stuur ons een bericht via Facebook, de live-chat of [email protected]. Wij staan voor u klaar!