Koptelefoon aansluiting

samsung-repair

Kunt u geen muziek luisteren of bellen met een headset. Heeft u al verschillende headsets gebruikt en doet uw headset het op andere toestellen wel dan kan het zijn dat uw koptelefoon aansluiting het niet meer doet. Dit kan verschillende redenen hebben. Dit kan door de aansluiting zelf komen of door de connectie door de koptelefoon aansluiting met de moederbord. Wanneer dit het geval is dan is uw koptelefoon aansluiting aan vervanging toe zijn.

Na het e.e.a. te hebben gecontroleerd kunnen wij de oorzaak van het probleem vinden en kunnen wij uw koptelefoon aansluiting direct vervanging. Het gehele proces neemt ongeveer 15 minuten in beslag. Zoals bij al onze reparaties, heeft u ook bij het vervangen van uw koptelefoon aansluiting 6 maanden garantie!

Heeft u vragen over installatie of het repareren van uw toestel, of heeft u nog andere problemen die u graag opgelost wilt hebben, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Onze specialisten zijn elke dag bereikbaar tussen 09:30 uur en 17.30 uur. Je kan telefonisch contact opnemen op (076) 204 3019 of stuur ons een bericht via Facebook, de live-chat of [email protected]. Wij staan voor u klaar!