Scherm vervanging

Repair phones and smartphones

Ongelukjes gebeuren. Het kan zijn dat uw telefoon een klap heeft gekregen of is gevallen waardoor er een barst in uw scherm zit of uw scherm gaat helemaal niet meer aan. Naast de ongelukjes kan het ook zijn dat uw LCD het begeeft of dat de scherm en de LCD het niet meer naar behoren doen. Wij bieden OEM schermen aan. OEM staat voor Original Equipment Manufacturer. Deze schermen zijn van zeer hoge kwaliteit en zorgen ervoor dat u uw telefoon weer uitstekend kan gebruiken.

Na het e.e.a te hebben gecontroleerd kunnen wij uw scherm direct vervangen en het gehele proces neemt 30 minuten in beslag. Zoals bij al onze reparaties, heeft u ook bij het vervangen van uw scherm 6 maanden garantie!

Heeft u vragen over installatie of het repareren van uw toestel, of heeft u nog andere problemen die u graag opgelost wilt hebben, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Onze specialisten zijn elke dag bereikbaar tussen 09:30 uur en 17.30 uur. Je kan telefonisch contact opnemen op (076) 204 3019 of stuur ons een bericht via Facebook, de live-chat of [email protected]. Wij staan voor u klaar!