Speaker Mankementen

phone-repair

Heeft u problemen met de luidspreker op uw mobiele telefoon? Problemen met uw luidspreker kunnen een symptoom zijn van defecte draden, gebroken borden of andere interne problemen. Problemen met geluid kunnen echter worden veroorzaakt door meerdere delen van uw telefoon.

Uw telefoon heeft meer dan één luidspreker. De interne luidspreker is wat u hoort tijdens een telefoongesprek. De externe luidspreker is wat u hoor wanneer u gebeld wordt, of u luistert naar muziek. Als u geen geluid meer hoort van een van uw luidsprekers, is het waarschijnlijk een hardwareprobleem. Echter, als het geluid vervormd is, dan kunnen er andere oorzaken zijn.

Na het e.e.a. te hebben gecontroleerd kunnen wij de oorzaak van het probleem vinden en kunnen wij uw luidspreker direct vervanging. Het gehele proces neemt ongeveer 15 minuten in beslag. Zoals bij al onze reparaties, heeft u ook bij het vervangen van uw luidspreker 6 maanden garantie!

Heeft u vragen over installatie of het repareren van uw toestel, of heeft u nog andere problemen die u graag opgelost wilt hebben, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Onze specialisten zijn elke dag bereikbaar tussen 09:30 uur en 17.30 uur. Je kan telefonisch contact opnemen op (076) 204 3019 of stuur ons een bericht via Facebook, de live-chat of [email protected]. Wij staan voor u klaar!