Over ons

Wij bieden de beste kwaliteit reparaties voor de laagste prijs. Of u nu een consument bent die uw telefoon heeft laten vallen, of een werkgever die een servicecontract zoekt.
Reparatie discounter is altijd de beste keuze

Onze Visie

Om de beste te zijn, zul je ook als beste moeten kunnen repareren. Reparatie discounter onderscheid zich door gebruik te maken van de beste reparatie technieken en de hoogste kwaliteit van (originele) onderdelen.

Onze Missie

Reparaties moeten betaalbaar zijn voor iedereen. Wij hebben een absoluut no-nonsense beleid. Voor een zeer schappelijke prijs wordt uw toestel gerepareerd met onze uiterste zorg. Uw toestel zal weer als nieuw zijn.

Onze Doelen

Betrouwbaarheid is onlosmakelijk verbonden met Reparatie discounter. Doordat wij onze reparaties met de hoogste kwaliteit uitvoeren, durven wij u als een van de weinige garantie geven. U kunt echt op ons bouwen.

Hey! Ontspan, wij zijn er om u te ontzorgen!

Reviews

Ervaringen met reparatie discounter

Wat onze klanten zeggen over ons

Facebook API Rating: {"error":{"message":"Error validating access token: The user has not authorized application 1501100486852897.","type":"OAuthException","code":190,"error_subcode":458,"fbtrace_id":"F0V5zH3Vt2b"}}