BEL VOOR MEER INFO

  • Betaalbare reparaties
  • Zonder afspraak binnenlopen
  • Direct reparatie
  • 90 dagen garantie
  • Behoud van data

DE SMARPTHONE-REPARATEUR VAN ZAKELIJK NEDERLAND

Reparatiediscounter.nl is ruim 20 jaar actief in de telecomsector. We zijn één van de snelst groeiende bedrijven van de telecomsector in één van de snelst veranderende markten. Dat vraagt een hoop van medewerkers, business partners, systemen en processen.

WIJ DENKEN MET U MEE

Flexibiliteit zit ons daarom in het bloed. We zijn altijd kritisch, willen altijd méér. We meten, experimenteren en zijn continu in beweging. De klant staat bij ons centraal. Deskundig voert Reparatiediscounter hoogwaardige smartphone en tabelreparaties uit voor ZZP-ers, MKB-bedrijven, verzekeraars en grote bedrijven.

DIRECTE SERVICE AAN ZZP-ERS

ZZP-ers worden snel en vakkundig geholpen. Door een korte reparatietijd en de mogelijkheid om bij elke Reparatiediscounter-store je producten in te leveren, krijg je van ons wat je mag verwachten. Reparatiediscounter garandeert jouw bereikbaarheid.

DESKUNDIG ADVIES & REPARATIE

Merk-onafhankelijk wordt uw smartphone of tablet in no-time gerepareerd. Bij reparatiediscounter staat kwaliteit centraal vooral op het gebied van service en technische ondersteuning. Wij voeren de meest uiteenlopende reparaties direct uit zoals: schermreparatie, Accu-vervanging, laad-connector en waterschade.

Hierbij gebruiken wij hoogwaardige onderdelen en de reparaties worden uitgevoerd door de beste opgeleide technici. Elk toestel is te repareren en leidt vaak tot significante kostenbesparingen. Informeer naar de mogelijkheden via ons hoofdkantoor.

EERSTELIJNS SUPPORT ZAKELIJKE GEBRUIKERS

Heb je als zakelijke gebruiker een reparatieverzoek neem dan direct contact op met het hoofdkantoor. Je wordt direct geholpen en dit is de snelste route om weer optimaal bereikbaar te zijn. Daarnaast zorgt het hoofdkantoor dat alles tot in de puntjes verzorgd wordt. Zelfstandige, MKB of Groot zakelijk het hoofdkantoor staat je direct bij van persoonlijk advies tot aan spoedreparaties.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt