Technici met ervaring

De Smartphone Reparateur van Zakelijk Nederland

Reparatiediscounter.nl is ruim 20 jaar actief in de telecomsector. We zijn één van de snelst groeiende bedrijven van de telecomsector in één van de snelst veranderende markten. Dat vraagt een hoop van medewerkers, business partners, systemen en processen.

Merk-onafhankelijk wordt uw smartphone of tablet in no-time gerepareerd. Bij reparatiediscounter staat kwaliteit centraal vooral op het gebied van service en technische ondersteuning. Wij voeren de meest uiteenlopende reparaties direct uit zoals: schermreparatie, Accu-vervanging, laad-connector en waterschade.

reparatiediscounter-breda8

Wij denken met u mee

Eerstelijns support zakelijke gebruikers

Flexibiliteit zit ons daarom in het bloed. We zijn altijd kritisch, willen altijd méér. We meten, experimenteren en zijn continu in beweging. De klant staat bij ons centraal. Deskundig voert Reparatiediscounter hoogwaardige smartphone en tabelreparaties uit voor ZZP-ers, MKB-bedrijven, verzekeraars en grote bedrijven.

Heb je als zakelijke gebruiker een reparatieverzoek neem dan direct contact op met het hoofdkantoor. Je wordt direct geholpen en dit is de snelste route om weer optimaal bereikbaar te zijn. Daarnaast zorgt het hoofdkantoor dat alles tot in de puntjes verzorgd wordt. Zelfstandige, MKB of Groot zakelijk het hoofdkantoor staat je direct bij van persoonlijk advies tot aan spoedreparaties.

Bespaar kosten voor uw business

Directe service aan ZZP-ers

ZZP-ers worden snel en vakkundig geholpen. Door een korte reparatietijd en de mogelijkheid om bij elke Reparatiediscounter-store je producten in te leveren, krijg je van ons wat je mag verwachten. Reparatiediscounter garandeert jouw bereikbaarheid.

Heeft u meerdere apparaten voor uw business of verzekering die gerepareerd moeten worden? Neem contact met ons op en ontvang een offerte op maat. Wij garanderen u dat u nergens lagere prijzen zult vinden voor de desbetreffende reparatie.

Op al uw reparaties als zakelijke klant ontvangt u 6 maanden garantie en een factuur voor uw administratie en BTW-teruggave.

    Shopping Cart
    0
    × WhatsApp ons direct